Kort fortalt

Flemming Gammelholm er kendt fra Dansktoppen på Danmarks Radio og Dk4 TV. samt div. Radio Stationer landet over.

Har i over 30 år, fløjet luften tynd over hele Europa som rutepilot, startede med at spille i band, da han var 15 år og var op gennem 80'erne forsanger i et af Danmarks mest populærere danseband.

Flemming har gennem alle åerne beskæftiget sig med musik og besluttede sig for, at sætte passagerflyet på jorden for sidste gang i Sep. 2017. Siden da har han helliget sig musikken 

Biografi

Flemming Gammelholm er født og opvokset i Haverslev, begyndte som 15'årig at spille orgel i et lokalt bandt kaldt "Pinde", senere kom han med i "Green Revolution" som var et etableret band der holdt til i Nørager" stilen var Rock & Pop, bandet var husorkester i den lokale ungdomsklub og havde mange arrangementer i lokalområdet, Flemming begyndte at synge en del af sangene og begyndte her at udvikle sin sangstemme. bandet gik efter nogle år, i opløsning da flere af medlemmerne skulle ind og aftjene deres værnepligt, Flemming har stadig kontakt og mødes indimellem med medlemmerne fra dengang og bandet har ved sjældne lejligheder mødes og givet et par offentlig koncerter. 


I 1982 kom Flemming med i det Nordjyske danseband "Counters" som forsanger: Bandet spillede mellem 80 og 100 job om året på diskoteker og haldballer over hele Danmark, så hver eneste weekend var besat, det blev endda til job i Grønland og Spanien, gennem årene var der en del udskiftninger i bandet, Flemming forlod bandet i 1989 da han var blevet færdig med sin uddannelse som pilot og det blev svært at kombinere begge dele. Flemming mødes den dag i dag stadig med den oprindelig besætning fra 1982, hvor de et par gange om året har instrumenterne med og får spillet spillet et par sange fra dengang og snakket om gamle dage over et par gode flasker rødvin :) 


I 1991 startede Flemming som pilot i Cimber Air og i et par år var musikken sat på standby. Musikken kunne dog ikke helt undværes og i 1993 startede han i bandet "Night Buzz", de spillede dog kun nogle få jobs om året, hvilket passede godt sammen med jobbet som pilot, da han var meget afsted i udlandet. Bandet mødes stadig og får spilled lidt sammen. Tiden i Cimber Air bød på mange store og små oplevelser, Bl.a. flyvning ned gennem Sahara med et lægehold i motorløbet Paris - Dakar Rally. Da Cimber gik konkurs i 2012 startede en ny tid, Flemming fik ansættelse i en rekonstruktion af Cimber, som skulle flyve ruten Billund - København, det betød dog, at vækkeuret ringede kl. 3 hver morgen og så var det afsted på arbejde, det var fra den tid inspirationen, til at skrive sangen "Op Det Blå" kom. I 2015 blev Flemming ansat i selskabet Jet-time, som havde overtaget kontrakterne fra Cimber, kontrakterne var dog ikke rentabel for Jet-time, som deraf ikke forlængede kontrakterne med SAS og Flemming landede ruteflyet for sidste gang i 2017.

Han kunne have fulgt med over i det selskab som havde overtaget kontrakterne, men de store ændringer i luftfartsbranchen med hensyn til løn og arbejdsvilkår, gjorde at nu var det var på tide at gøre noget andet end at slæbe sit liv rundt i en kuffert fra Hotel til Hotel.


Nu var det på tide at opfylde drømmen, om at leve af at synge, som blev skabt i ungdomsårene og han begyndte at underholde og synge på plejecentre og i pensionist foreninger. I 2018 startede Flemming på at skrive sangene til albummet "Op I Det Blå" som udkom i maj 2019, siden da er det gået fremad og blevet til udgivelse af 6 singler, hvorpå han arbejder sammen med nogle af Danmarks bedste musikere, alle udgivelser kan ses i diskografi, som står længere oppe på denne side og mange af sangene kan ses og høres på fanebladet "Musik & Video".

Flemming lever i dag af at underholde og synge over hele Danmark og der arbejdes løbende på nye udgivelser, han er med signe egne sange hyppig gæst i Dansktoppen på Dk4 Tv og optræder af og til ved forskellige show, ellers er der godt gang i underholdning og optræden i aktivitetscentre, organisationer, firmaer, private fester, byfester og spillesteder. se hvordan du booker Flemming, under fanebladet "Kontakt"   


Flemming har en større etableret fanklub som kan findes på facebook

(Flemming Gammelholms Fan-Gruppe) som i øjeblikket har ca. 320 medlemmere, 


Green Revolution 

1975

Green Revolution 

samlet 2008


Counters 1983


Counters 1982 medlemere, billede taget i 2015

Night Buzz 2015

På arbejde 

Billede fra 2015

Underholdning 

Aktivitetscentre

optræden ved

Koncert 2022